THREAD: PS3 Messed Up *HELP*
  1. 01-22-2011, 09:15 PM
    #1
    n/a
    Posts
    n/a
    Reputation
    Once upon a time...
    NextGenUpdate
    Well... I Got A Tekken 5 (Online) PKG File Works n Shit But When I Installed I Launched It But I Couldn't Play It Because My Video Output
    So I Changed It In Video Settings On PS3 So Im In My XMB Menu & My Colors Go All Crazy And I Turn My PS3 Off Then On But I Get NO SOUND OR VIDEO & My PS3 Controller Cant Connect To My PS3 & I Have To Wait Like 5-10 Minutes To Turn It On So I Can See Video Then Like After 1 Minute The Colors Come & White Lines Then It Freeze's But I Can Hear Sound... So My Problem Is.... :

    I Changed My Video Settings On PS3... Few Minutes Later Weird Colors & White Lines Came On PS3... PS3 Froze & I Can Hear My Sound Of XMB Menu When I Move Analog... Now Every-time I Start My PS3 Up No Video Or Sound & My PS3 Stick Doesn't Connect And I Have To Turn My PS3 Off & Wait For 5 - 10 Minutes Then When I Turn It On It Goes To XMB Menu Like Normal Then A Few Seconds Later I Get The Colors & White Lines & PS3 XMB Freezes But I Can Still Hear Sound When I Move Analog. PLEASE HELP!

    NOTE : I Have AV Wires & When I Move Them Or Take-out & Play With them The Colors & White Lines Start To Move

    --------------------
    Another NOTE : I Even Did A Video Reset + A Quick Restore & A Full Restore ( Not Sure Full Completed 100%) So Please Help ME!
  2. Sponsored Links
  3. 01-23-2011, 03:46 PM
    #2
    Hakon's Avatar
    Hakon
    Ettore Bugatti
    Hakon's Avatar
    Hakon
    Ettore Bugatti
    2,478
    Posts
    22,404
    Reputation
    Oct 2010
    NextGenUpdate
    Originally Posted by iKeyLoggedU View Post
    Well... I Got A Tekken 5 (Online) PKG File Works n Shit But When I Installed I Launched It But I Couldn't Play It Because My Video Output
    So I Changed It In Video Settings On PS3 So Im In My XMB Menu & My Colors Go All Crazy And I Turn My PS3 Off Then On But I Get NO SOUND OR VIDEO & My PS3 Controller Cant Connect To My PS3 & I Have To Wait Like 5-10 Minutes To Turn It On So I Can See Video Then Like After 1 Minute The Colors Come & White Lines Then It Freeze's But I Can Hear Sound... So My Problem Is.... :

    I Changed My Video Settings On PS3... Few Minutes Later Weird Colors & White Lines Came On PS3... PS3 Froze & I Can Hear My Sound Of XMB Menu When I Move Analog... Now Every-time I Start My PS3 Up No Video Or Sound & My PS3 Stick Doesn't Connect And I Have To Turn My PS3 Off & Wait For 5 - 10 Minutes Then When I Turn It On It Goes To XMB Menu Like Normal Then A Few Seconds Later I Get The Colors & White Lines & PS3 XMB Freezes But I Can Still Hear Sound When I Move Analog. PLEASE HELP!

    NOTE : I Have AV Wires & When I Move Them Or Take-out & Play With them The Colors & White Lines Start To Move

    --------------------
    Another NOTE : I Even Did A Video Reset + A Quick Restore & A Full Restore ( Not Sure Full Completed 100%) So Please Help ME!
    Do a full factory restore. It will fix it if the consol if not damaged.
  4. 01-23-2011, 10:29 PM
    #3
    Sk8erFerSur's Avatar
    Sk8erFerSur
    NyanNyanNyanNyanNyanNyan
    Sk8erFerSur's Avatar
    Sk8erFerSur
    NyanNyanNyanNyanNyanNyan
    1,161
    Posts
    2,780
    Reputation
    Aug 2010
    NextGenUpdate
    Send it in to Sony, they will fix it (if you haven't installed any CFW hax)
  5. 01-24-2011, 04:17 PM
    #4
    n/a
    Posts
    n/a
    Reputation
    Once upon a time...
    NextGenUpdate
    Originally Posted by Sk8erFerSur View Post
    Send it in to Sony, they will fix it (if you haven't installed any CFW hax)
    If i haven't.... YEAH............... im 13 and my mom gets it fixed lol 3 yr warranty ran out then got it fixed 2 (YLOD) so 120 days now looks like ill wait till im 16 for a job

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •