Login | Register
Results 1 to 10 of 66

Thread: Server Mapper 1.11 allowed maping all games


  1. POJEBUSEK I am error

    Join Date Mar 2011

    Posts 75

    Membership Standard

    Reputation: 257

    04-09-2011 01:09 AM #1 Server Mapper 1.11 allowed maping all games


    Originally Posted by KiNgOfUnIvErS View Post
    Lol yeah if you was banned on prod you will not banned on dev. anyway

    here new version with costum server mapper ServerMapper.rar
    [Only registered and activated users can see links. ]

    So we need know just hostname of retaill psn for example Crysis 2

    KiNgOfUnIvErS
    But you need run the game online on both OFW and Rebug CFW (with sp-int)

    First you need to take original server from OFW (always with my tool) and then take the dev server (always with my tool) and then map DEV SERVER resolved to ORIGINAL server that trick should work for every game

    Example MW2 :
    SP-INT Servers = mw2-ps3-lsg.dev.mmp3.demonware.net
    Original Servers = mw2-ps3-lsg.live.mmp3.demonware.net
    then mw2-ps3-lsg.dev.mmp3.demonware.net resolved to mw2-ps3-lsg.live.mmp3.demonware.net
    GAMELIST: http://www.nextgenupdate.com/forums/...ml#post2994584
    Last edited by POJEBUSEK; 04-09-2011 at 07:56 AM.

  2. The Following 5 Users Say Thank You to POJEBUSEK For This Useful Post:


  3. Ⓞⓚⓐⓜⓘ's Avatar

    Ⓞⓚⓐⓜⓘ Known As Yukuku

    Join Date Jun 2008

    Posts 2,299

    Membership Donator

    Reputation: 1829

    04-09-2011 01:14 AM #2

    Quote Originally Posted by POJEBUSEK View Post
    [Only registered and activated users can see links. ]

    So we need know hostname of retaill psn for example Crysis 2
    this work with waw ?


    [Only registered and activated users can see links. ]
    Ps3 120 GB 3.61-ps3 80 GB 3.55 rebug

  4. gola OVER 9000!

    Join Date Jun 2009

    Posts 9,112

    Membership Donator

    Reputation: 36174

    04-09-2011 01:16 AM #3

    Moved to the main section...

  5. ibombo's Avatar

    ibombo be happy .. ^^

    Join Date Jun 2009

    Posts 799

    Membership Elite

    NextGenUpdate Elite Member

    Reputation: 2651

    04-09-2011 02:42 AM #4

    Quote Originally Posted by POJEBUSEK View Post
    [Only registered and activated users can see links. ]

    So we need know just hostname of retaill psn for example Crysis 2
    can someone write a tutorial where can I find any game main server like mw2 ?? not everybody here is a fan of cod !! like me :yuno:

  6. IDontbreak's Avatar

    IDontbreak Cake is a lie

    Join Date Apr 2010

    Posts 3,310

    Membership Donator

    Reputation: 7934

    04-09-2011 03:06 AM #5

    Quote Originally Posted by abufhad View Post
    can someone write a tutorial where can I find any game main server like mw2 ?? not everybody here is a fan of cod !! like me :yuno:
    .
    Here is the original thread:

    http://www.nextgenupdate.com/forums/...rebug-cfw.html

    And yea, you can play online with all cod games on 3.55
    Last edited by IDontbreak; 04-09-2011 at 03:09 AM.

  7. ibombo's Avatar

    ibombo be happy .. ^^

    Join Date Jun 2009

    Posts 799

    Membership Elite

    NextGenUpdate Elite Member

    Reputation: 2651

    04-09-2011 03:17 AM #6

    Quote Originally Posted by IDontbreak View Post
    .
    Here is the original thread:

    http://www.nextgenupdate.com/forums/...rebug-cfw.html

    And yea, you can play online with all cod games on 3.55
    I don't give a damn sh*t for all cod :yuno:

    I want get all games works on np servers not just cod

  8. POJEBUSEK I am error

    Join Date Mar 2011

    Posts 75

    Membership Standard

    Reputation: 257

    04-09-2011 03:26 AM #7

    SP-INT server for Crysis 2


    anyone with OFW 3.60 must run this program and join to multiplayer, and copy this adress - It will be different

    Its simple to get sp-int but hard to get original adress without OFW

    THIS is next example SP-INT adress for Bad Company 2

  9. The Following 2 Users Say Thank You to POJEBUSEK For This Useful Post:


  10. ibombo's Avatar

    ibombo be happy .. ^^

    Join Date Jun 2009

    Posts 799

    Membership Elite

    NextGenUpdate Elite Member

    Reputation: 2651

    04-09-2011 04:26 AM #8

    Quote Originally Posted by POJEBUSEK View Post
    SP-INT server for Crysis 2


    anyone with OFW 3.60 must run this program and join to multiplayer, and copy this adress - It will be different

    Its simple to get sp-int but hard to get original adress without OFW

    THIS is next example SP-INT adress for Bad Company 2
    do you have killzone3 dev & np server ? :420:

  11. Ix Benere xI's Avatar

    Ix Benere xI At least I can fight

    Join Date Feb 2009

    Posts 2,020

    Membership Donator

    Reputation: 4952

    04-09-2011 04:29 AM #9

    Wireshark/Packet sniff a 3.60OFW console and you'll get the public servers.
    ..::LATEST::..
    PS3 ORIGINAL 60GB + 3.55 CFW + 1TB INTERNAL HDD + 2TB EXTERNAL HDD + 40" 3D 1080P HD = EPIC WIN

  12. POJEBUSEK I am error

    Join Date Mar 2011

    Posts 75

    Membership Standard

    Reputation: 257

    04-09-2011 04:31 AM #10

    Quote Originally Posted by abufhad View Post
    do you have killzone3 dev & np server ? :420:
    No, i just try some adresses :P

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •