THREAD: Need help with starting revolution mod menu ps3?
  1. 02-25-2016, 08:40 AM
    28
    Posts
    30
    Reputation
    Jun 2014
    NextGenUpdate
    Hi I am having problems with revolution menu it gives me an error when starting the menu. error 0x50000001. the connecting and the attaching works perfectly running version 4.70 Rebug DEX CCAPI
  2. 02-25-2016, 10:02 AM
    LevelUP's Avatar
    LevelUP
    Hurah!
    LevelUP's Avatar
    LevelUP
    Hurah!
    667
    Posts
    4,209
    Reputation
    Dec 2013
    NextGenUpdate
    Its your eboot if you are using the non host aimbot eboot it wont work. Try changing to a normal anti ban eboot
  3. 02-25-2016, 10:48 AM
    28
    Posts
    30
    Reputation
    Jun 2014
    NextGenUpdate
    I am using a force host eboot
  4. 02-25-2016, 05:49 PM
    28
    Posts
    30
    Reputation
    Jun 2014
    NextGenUpdate
    I still have the problem even after changing the eboot and getting a normal one
  5. 02-25-2016, 05:52 PM
    Kam's Avatar
    Kam
    Investor - Future Millionaire
    Kam's Avatar
    Kam
    Investor - Future Millionaire
    6,814
    Posts
    62,200
    Reputation
    May 2015
    NextGenUpdate
    Originally Posted by shahed323 View Post
    I still have the problem even after changing the eboot and getting a normal one


    Reinstall the Black Ops 2 updates and use an Antiban EBOOT. Make sure it is compatible with your region and LV2/Target.

    You must login or register to view this content.
  6. 02-25-2016, 06:40 PM
    28
    Posts
    30
    Reputation
    Jun 2014
    NextGenUpdate
    thanks
  7. 02-25-2016, 06:45 PM
    Kam's Avatar
    Kam
    Investor - Future Millionaire
    Kam's Avatar
    Kam
    Investor - Future Millionaire
    6,814
    Posts
    62,200
    Reputation
    May 2015
    NextGenUpdate
    Originally Posted by shahed323 View Post
    thanks


    You're welcome Smile

    Let me know when you get it working.