THREAD: Kicked to XMB - BLES 1.27
  1. 10-09-2018, 07:41 PM
    oC_zUnKnOwNx's Avatar
    oC_zUnKnOwNx
    Bounty hunter
    oC_zUnKnOwNx's Avatar
    oC_zUnKnOwNx
    Bounty hunter
    195
    Posts
    719
    Reputation
    Jan 2012
    NextGenUpdate
    Hello, I'm looking for some help getting back on GTA5 online after converting from BLUS to BLES. Some of you may have seen my posts before, and everything I seem to try doesn't work. I've tried 3 different tutorials and after doing all the steps I keep getting kicked to the XMB Menu.

    My system is on 4.82 D/REX

    Here are the tutorials I have tried so far...


    1) You must login or register to view this content.

    2) You must login or register to view this content.

    3)


    Is there something else that could be wrong? I've deleted everything GTA related in my Game Data Folder, Game Saves etc... and also old backup (then Installed clean backup) before doing any of this. After converting I load GTA and install 1.27 update (like stated) and still get kicked to XMB every time.

    I have been at this for weeks now and I'm struggling to get the game to load
  2. 10-20-2018, 02:44 AM
    DH63's Avatar
    DH63
    Retired Staff
    DH63's Avatar
    DH63
    Retired Staff
    325
    Posts
    2,293
    Reputation
    Aug 2012
    NextGenUpdate
    Originally Posted by zUnKnOwNx View Post
    Hello, I'm looking for some help getting back on GTA5 online after converting from BLUS to BLES. Some of you may have seen my posts before, and everything I seem to try doesn't work. I've tried 3 different tutorials and after doing all the steps I keep getting kicked to the XMB Menu.

    My system is on 4.82 D/REX

    Here are the tutorials I have tried so far...


    1) You must login or register to view this content.

    2) You must login or register to view this content.

    3)


    Is there something else that could be wrong? I've deleted everything GTA related in my Game Data Folder, Game Saves etc... and also old backup (then Installed clean backup) before doing any of this. After converting I load GTA and install 1.27 update (like stated) and still get kicked to XMB every time.

    I have been at this for weeks now and I'm struggling to get the game to load


    Try converting back to BLUS and see if it fixes your problem.
  3. 05-13-2019, 09:13 AM
    DebuggingCoder's Avatar
    DebuggingCoder
    Can’t trickshot me!
    DebuggingCoder's Avatar
    DebuggingCoder
    Can’t trickshot me!
    417
    Posts
    1,232
    Reputation
    Jan 2013
    NextGenUpdate
    Originally Posted by oC_zUnKnOwNx View Post
    Hello, I'm looking for some help getting back on GTA5 online after converting from BLUS to BLES. Some of you may have seen my posts before, and everything I seem to try doesn't work. I've tried 3 different tutorials and after doing all the steps I keep getting kicked to the XMB Menu.

    My system is on 4.82 D/REX

    Here are the tutorials I have tried so far...


    1) You must login or register to view this content.

    2) You must login or register to view this content.

    3)


    Is there something else that could be wrong? I've deleted everything GTA related in my Game Data Folder, Game Saves etc... and also old backup (then Installed clean backup) before doing any of this. After converting I load GTA and install 1.27 update (like stated) and still get kicked to XMB every time.

    I have been at this for weeks now and I'm struggling to get the game to load

    Did you find a fix for this ? im having the same problem as you were :(
  4. 05-20-2019, 07:49 PM
    oC_zUnKnOwNx's Avatar
    oC_zUnKnOwNx
    Bounty hunter
    oC_zUnKnOwNx's Avatar
    oC_zUnKnOwNx
    Bounty hunter
    195
    Posts
    719
    Reputation
    Jan 2012
    NextGenUpdate
    Originally Posted by DebuggingCoder View Post
    Originally Posted by oC_zUnKnOwNx View Post
    Hello, I'm looking for some help getting back on GTA5 online after converting from BLUS to BLES. Some of you may have seen my posts before, and everything I seem to try doesn't work. I've tried 3 different tutorials and after doing all the steps I keep getting kicked to the XMB Menu.

    My system is on 4.82 D/REX

    Here are the tutorials I have tried so far...


    1) You must login or register to view this content.

    2) You must login or register to view this content.

    3)


    Is there something else that could be wrong? I've deleted everything GTA related in my Game Data Folder, Game Saves etc... and also old backup (then Installed clean backup) before doing any of this. After converting I load GTA and install 1.27 update (like stated) and still get kicked to XMB every time.

    I have been at this for weeks now and I'm struggling to get the game to load

    Did you find a fix for this ? im having the same problem as you were :(

    It was my debug settings.


    set it to this...


    Game Type (Debugger): Disc Boot Game
    GameContentUtil Boot Patch (Debugger): For Development
    Release Check Mode: For Development
    Boot Mode: System Software Mode
  5. 07-20-2019, 03:31 AM
    Ga21mer's Avatar
    Ga21mer
    Rookie
    Ga21mer's Avatar
    Ga21mer
    Rookie
    19
    Posts
    10
    Reputation
    Jan 2019
    NextGenUpdate
    Originally Posted by oC_zUnKnOwNx View Post
    Originally Posted by DebuggingCoder View Post
    Originally Posted by oC_zUnKnOwNx View Post
    Hello, I'm looking for some help getting back on GTA5 online after converting from BLUS to BLES. Some of you may have seen my posts before, and everything I seem to try doesn't work. I've tried 3 different tutorials and after doing all the steps I keep getting kicked to the XMB Menu.

    My system is on 4.82 D/REX

    Here are the tutorials I have tried so far...


    1) You must login or register to view this content.

    2) You must login or register to view this content.

    3)


    Is there something else that could be wrong? I've deleted everything GTA related in my Game Data Folder, Game Saves etc... and also old backup (then Installed clean backup) before doing any of this. After converting I load GTA and install 1.27 update (like stated) and still get kicked to XMB every time.

    I have been at this for weeks now and I'm struggling to get the game to load

    Did you find a fix for this ? im having the same problem as you were :(

    It was my debug settings.


    set it to this...


    Game Type (Debugger): Disc Boot Game
    GameContentUtil Boot Patch (Debugger): For Development
    Release Check Mode: For Development
    Boot Mode: System Software Mode

    hey will this work for me if i cant play online?
    Originally Posted by oC_zUnKnOwNx View Post
    Originally Posted by DebuggingCoder View Post
    Originally Posted by oC_zUnKnOwNx View Post
    Hello, I'm looking for some help getting back on GTA5 online after converting from BLUS to BLES. Some of you may have seen my posts before, and everything I seem to try doesn't work. I've tried 3 different tutorials and after doing all the steps I keep getting kicked to the XMB Menu.

    My system is on 4.82 D/REX

    Here are the tutorials I have tried so far...


    1) You must login or register to view this content.

    2) You must login or register to view this content.

    3)


    Is there something else that could be wrong? I've deleted everything GTA related in my Game Data Folder, Game Saves etc... and also old backup (then Installed clean backup) before doing any of this. After converting I load GTA and install 1.27 update (like stated) and still get kicked to XMB every time.

    I have been at this for weeks now and I'm struggling to get the game to load

    Did you find a fix for this ? im having the same problem as you were :(

    It was my debug settings.


    set it to this...


    Game Type (Debugger): Disc Boot Game
    GameContentUtil Boot Patch (Debugger): For Development
    Release Check Mode: For Development
    Boot Mode: System Software Mode

    i am signed in to ps netwrk but when i click go online it tells me " you have been sign off of ps network pls sign in"