THREAD: Black Screen Loading In Mutiplayer - [Help]
  1. 04-09-2016, 10:33 PM
    RyanIsDex's Avatar
    RyanIsDex
    Bounty hunter
    RyanIsDex's Avatar
    RyanIsDex
    Bounty hunter
    126
    Posts
    1,402
    Reputation
    Dec 2012
    NextGenUpdate
    Hey guys, i recently downloaded a version of Battlefield Hardline from my PC, using filezilla i put the files in theres and then i downloaded all the pkg updates from 1.01 - 1.08 and installed ALL, game then worked (wasn't before), however when i click multiplayer and try to go online.. it will launch my session and i will see the map loading with the pictures or "breaking news" screen and it will load, then go black.. after a minute or 2, i hear character voices in the background as if the game is still working.. just not visually.

    Any help would be great. I just really want to play it. Im not looking to mod it. I just wanna be able to play a game... thank you! Smile
  2. 04-10-2016, 07:55 AM
    Dro's Avatar
    Dro
    i<3myPs3
    Dro's Avatar
    Dro
    i<3myPs3
    2,201
    Posts
    18,092
    Reputation
    Oct 2014
    NextGenUpdate
    Originally Posted by RyanIsDex View Post
    Hey guys, i recently downloaded a version of Battlefield Hardline from my PC, using filezilla i put the files in theres and then i downloaded all the pkg updates from 1.01 - 1.08 and installed ALL, game then worked (wasn't before), however when i click multiplayer and try to go online.. it will launch my session and i will see the map loading with the pictures or "breaking news" screen and it will load, then go black.. after a minute or 2, i hear character voices in the background as if the game is still working.. just not visually.

    Any help would be great. I just really want to play it. Im not looking to mod it. I just wanna be able to play a game... thank you! Smile









    Hey dude.

    What firmware are you on?
    What homebrew are you using to load the game?
    Have you set debug settings and can you normally play other games fine?



    Your game could be corrupt (in whatever way that may be)


    If you are BLUS31440,
    I don't know if it will help, but you can try this You must login or register to view this content. in dev_hdd0/game/BLUS31440/USRDIR/EBOOT.BIN
    Make sure to rename the "BFH_EBOOT.BIN" to just "EBOOT.BIN", of course.

    It's a known working eboot for the latest update.



    If that doesn't work, you may need to reinstall the game...
  3. 04-10-2016, 09:43 PM
    RyanIsDex's Avatar
    RyanIsDex
    Bounty hunter
    RyanIsDex's Avatar
    RyanIsDex
    Bounty hunter
    126
    Posts
    1,402
    Reputation
    Dec 2012
    NextGenUpdate
    Originally Posted by Dro View Post
    Hey dude.

    What firmware are you on?
    What homebrew are you using to load the game?
    Have you set debug settings and can you normally play other games fine?



    Your game could be corrupt (in whatever way that may be)


    If you are BLUS31440,
    I don't know if it will help, but you can try this You must login or register to view this content. in dev_hdd0/game/BLUS31440/USRDIR/EBOOT.BIN
    Make sure to rename the "BFH_EBOOT.BIN" to just "EBOOT.BIN", of course.

    It's a known working eboot for the latest update.



    If that doesn't work, you may need to reinstall the game...


    Im on Rebug 4.70.1 DREX
    I always use webMAN to load my games but with the issue ive been having ive been switching back and forth from webMAN and mmCM (multiMAN)
    and all my debug settings are the way they should be (for RTM and such) the only thing i changed was the "Boot Mode", back to "Release Mode"


    and thank you for that. I suppose its some type of Bypass eboot or a Debug eboot, i just couldnt find any eboots for 1.08 the latest one i found was for 1.06 lol
    but thank you, i will give this eboot a try!
  4. 04-10-2016, 10:03 PM
    RyanIsDex's Avatar
    RyanIsDex
    Bounty hunter
    RyanIsDex's Avatar
    RyanIsDex
    Bounty hunter
    126
    Posts
    1,402
    Reputation
    Dec 2012
    NextGenUpdate
    Originally Posted by Dro View Post
    Hey dude.

    What firmware are you on?
    What homebrew are you using to load the game?
    Have you set debug settings and can you normally play other games fine?



    Your game could be corrupt (in whatever way that may be)


    If you are BLUS31440,
    I don't know if it will help, but you can try this You must login or register to view this content. in dev_hdd0/game/BLUS31440/USRDIR/EBOOT.BIN
    Make sure to rename the "BFH_EBOOT.BIN" to just "EBOOT.BIN", of course.

    It's a known working eboot for the latest update.



    If that doesn't work, you may need to reinstall the game...


    thanks man, you're the best! that eboot worked! i mean when i held the PS button and "quit game" my system restarted prob something on my end though.. but i really dont care. i was in a game a joined quick! thank you!
  5. 04-11-2016, 03:21 AM
    Dro's Avatar
    Dro
    i<3myPs3
    Dro's Avatar
    Dro
    i<3myPs3
    2,201
    Posts
    18,092
    Reputation
    Oct 2014
    NextGenUpdate
    Originally Posted by RyanIsDex View Post
    thanks man, you're the best! that eboot worked! i mean when i held the PS button and "quit game" my system restarted prob something on my end though.. but i really dont care. i was in a game a joined quick! thank you!


    Glad to hear it.


    Edit: oh and yes it is a debug eboot and the restarting thing happens for me once in a while too :/ idk but its not a big deal..
    Last edited by Dro ; 04-11-2016 at 06:51 AM.

  6. 04-13-2016, 03:24 AM
    RyanIsDex's Avatar
    RyanIsDex
    Bounty hunter
    RyanIsDex's Avatar
    RyanIsDex
    Bounty hunter
    126
    Posts
    1,402
    Reputation
    Dec 2012
    NextGenUpdate
    Originally Posted by Dro View Post
    Glad to hear it.


    Edit: oh and yes it is a debug eboot and the restarting thing happens for me once in a while too :/ idk but its not a big deal..


    i only joined one game and now its just doing the same thing. black screen. :(