THREAD: Hit detection?
  1. 11-23-2011, 02:13 PM
    Markkisonfire's Avatar
    Markkisonfire
    Hail To The King Baby
    Markkisonfire's Avatar
    Markkisonfire
    Hail To The King Baby
    277
    Posts
    391
    Reputation
    Jul 2008
    NextGenUpdate
    I'm confused because I've unloaded a whole clip into someone, upper body too and they've just turned round and shot me with one burst of Type 95. I was using the UMP. This is really starting to annoy me because it keeps on happening, it isn't lag because when I press select my connection is the full green bars.

    Is anyone else having this problem or is it just me?
  2. 11-23-2011, 05:35 PM
    199
    Posts
    316
    Reputation
    Aug 2011
    NextGenUpdate
    Originally Posted by 713 View Post
    this is true. happens to me alot. OMG is something I say alot thanks to this happening.


    I think it works both ways, I've had people firing a clip at me and then just turned around and killed them, either that or they're just an terrible shot lol.
  3. 11-23-2011, 05:47 PM
    hTx_Stunna_713's Avatar
    hTx_Stunna_713
    < ^ > < ^ >
    hTx_Stunna_713's Avatar
    hTx_Stunna_713
    < ^ > < ^ >
    1,318
    Posts
    2,909
    Reputation
    Sep 2010
    NextGenUpdate
    Originally Posted by zomcarnage View Post
    I think it works both ways, I've had people firing a clip at me and then just turned around and killed them, either that or they're just an terrible shot lol.

    I get hit markers and still can't take em out. its lag